Buikvet kwijtraken na de zwangerschap

Na de geboorte van het kind zijn veel vrouwen ontevreden met het buikvet. Gelukkig hoeft het er niet voor altijd te blijven zitten. Buikvet kwijtraken kan ook na de zwangerschap. Dit kun je voor elkaar krijgen met een gezond dieet en lichaamsbeweging. Iedereen die een dieet gevolgd heeft weet hoe moeilijk het kan zijn om op een andere manier te eten. Je bent niet gewend aan de eetgewoontes van het dieet. Het succes dat je hebt met afvallen is niet alleen belangrijk tijdens het volgen van het dieet maar ook erna. De eetgewoontes na het dieet zijn misschien wel belangrijker dan tijdens het dieet. Het bepaalt of je terug gaat naar je oude gewicht of niet. Als je buikvet kwijt wilt raken dan is het nodig om in gewicht af te vallen.

Wat is slecht aan buikvet?
De plek waar het vet zich bevindt op het lichaam bepaalt hoe groot het risico is op gezondheidsproblemen. Vet op het bovenlichaam zorgt voor meer risico dan op de benen en heupen. Vooral het vet rond de buikstreek is niet gewenst. Dit is het vet dat zich rond de organen bevindt. Het is zelfs de slechtste plek waar het vet zich kan nestelen. Daarom is het verstandig om er wat aan te doen. Vooral gezond eten is essentieel om het buikvet kwijt te raken.

Gezond eten voor een platte buik
Het lastige van eten is dat we het nodig hebben. Het kan niet vermeden worden omdat het lichaam voeding nodig heeft om normaal te kunnen functioneren. Voldoende eten is nodig maar als je buikvet wilt verbranden zodat je een platte buik krijgt dan mag het niet teveel zijn. Het gaat erom dat je minder eet maar dat je lichaam niets tekort komt. Dit doe je door een gezond eetpatroon aan te houden. Dit is een eetpatroon die voorziet in alle voedingsstoffen en met voedingsmiddelen die je iedere dag kunt eten. Dit eetpatroon kun je aanpassen op je persoonlijke levensstijl en voorkeuren.

 

  • Eet veel producten met vezels en eiwitten
  • Vermijd de bewerkte producten
  • Eet veel vers fruit en groenten
  • Stop met alcohol
  • Eet geen snacks en zoetigheden meer
  • Nuttig zo weinig mogelijk suiker
  • Beloon jezelf incidenteel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *