Zwangerschapstest Action

Als je niet te veel geld uit wilt geven en je wilt vrij anoniem een zwangerschapstest kopen, dan kun je hiervoor naar de Action gaan. Hoewel de Action goedkoop is wil dit niet zeggen dat een zwangerschapstest van de Action onbetrouwbaar is. Wel adviseren wij een dergelijke test als eerste indicator te gebruiken en om niet helemaal van het resultaat uit te gaan.

Prijs zwangerschapstest Action

Op het moment van schrijven (of eerder typen) betaal je voor een zwangerschapstest van de Action € 1,49. Eigenlijk nog minder, want in de verpakking zitten maar liefst twee zwangerschapstesten. Zo kun je bijvoorbeeld dan twee dagen achter elkaar testen om er zeker van te zijn of je zwanger of juist niet zwanger bent. De prijs van de test van de Action is, in vergelijking met andere testen, verreweg de goedkoopste. Wil je dus niet te veel geld kwijt zijn of heb je simpelweg niet zoveel te besteden, dan is een zwangerschapstest van de Action een prima optie.

Zwangerschapstest Action betrouwbaar?

Is een zwangerschapstest van de Action betrouwbaar? Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. De test is in ieder geval niet per definitie onbetrouwbaar. Geen enkele zwangerschapstest is volledig betrouwbaar, ook niet de duurste. De test van de Action heeft in meerdere gevallen juiste resultaten aangegeven, maar er zijn ook gevallen bekend waarbij de test geen accurate uitslag aangaf. Als je denkt dat je zwanger bent en de test wijst dat ook uit, maak dan altijd een afspraak bij de huisarts om 100% zekerheid te hebben.

Vaag streepje

Een van de kenmerken van de test van de Action is wel dat het streepje dat aangeeft dat je zwanger bent erg vaag is. De werkzame stof die dit kleurtje aangeeft is natuurlijk in minder hoge mate aanwezig dan bij duurdere testen. Maar het prijsverschil is dan ook erg groot en je krijgt dus waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *